Al Marge: Publicant des de la perifèria

Públic

“Al Marge: publicant des de la perifèria” és un projecte de l’Alba Domingo Basora, una editorial de micro-edició gràfica que proposi una alternativa al context del mercat editorial català.

 

 

La seva proposta es centra en apostar per mètodes de producció més sostenibles social i mediambientalment, fomentar la cultura do it yourself i promoure la bibliodiversitat dins de l’àmbit editorial català.
La metodologia emprada per crear aquest projecte editorial es basa en el mètode cradle to cradle de disseny sostenible, i també adopta metodologies pròpies del codisseny per portar la publicació de contingut a persones que normalment no hi tenen accés. El resultat és un projecte editorial que incorpora aquestes metodologies a la seva filosofia de treball i en totes les aplicacions que s’hi aplica, a més de crear un títol per cadascuna de les seves tres col·leccions.

 

Autoria: Alba Domingo Basora
Any de Producció: 2020

Memòria