Wildflowers for Bees. Revista Independent

Públic

Amb “Wildflowers for Bees” es vol narrar, entrevistar i exposar algunes de les històries que s’han creuat en la vida de Davinia Vivanco Frassetti.

 

Ha nascut a Andorra, però la seva família és de Xile; actualment resideix a Barcelona i ha passat molts dels seus estius, des de fa uns anys, als Estats Units. Totes aquestes canvis de residència li han donat el privilegi de conèixer persones de diferents llocs, amb històries molt diferents a la seva, autèntiques aventures i lliçons que l’han fet veure que tots tenim una història a narrar i aquí es volen compartir petits fragments d’algunes d’elles.

La intenció principal de la revista independent és poder donar a conèixer històries excepcionals, fer-les visibles i donar veu a persones que, per les seves vivències, ens parlaran de temes com la superació, la valentia, la humilitat, l’amor… per inspirar al lector i empatitzar amb ell. Alhora, l’objectiu és animar el lector a reflexionar sobre les persones que ha tingut o han estat a la seva vida i el que ha après d’elles.

Per aconseguir aquests objectius, es crearà un projecte editorial imprès combinat i ampliat amb contingut digital. S’utilitzarà un producte editorial actual, original i estètic amb un objectiu i concepte clar.

Per poder dur a terme aquest TFG, es volen posar en pràctica conceptes adquirits al llarg de tota la carrera en assignatures com Producció gràfica, Projecte II: disseny editorial, Tipografia, Taller de forma i composició, Storytelling, Il·lustració, entre d’altres.

Personalment, el que es vol és poder aprendre de tot el procés de creació i aconseguir crear un producte de valor que pugui ser útil pel lector, fent-lo reflexionar i, alhora, aprendre alguna cosa nova.

 

Autoria: Davinia Vivanco Frassetti
Any de Producció: 2021

 

Memòria

 

Projecte